BejelentkezésHírlevél

E-mail
NévLeíratkozás

Online látogatók

Oldalainkat 15 vendég böngészi


Beépített szekrény PDF Nyomtatás E-mail

 

A helytakarékos beépített szekrény

 

Beépített szekrényt Pici lakását szeretné otthonossá tenni, anélkül, hogy túlzsúfolt lenne? Szeretné praktikus tárolókkal felvenni a harcot a rendetlenséggel szemben, de egy standard szekrény sehová sem fér be?

Használja ki lakása legapróbb, rejtett zugait is! Erre a legjobb megoldás lehet a beépített szekrény. Ez a típus manapság egyre divatosabb, hiszen praktikusság és esztétikusság iránti igénye egyszerre elégíthető ki vele. Képzelje csak el, hogy akár a lépcső alatt rejlő kihasználatlan teret is szekrénnyé, tárolóvá alakíthatja. Egyedi igény szerint készíttethet tolóajtós szekrényt, kihasználva a lakása előnytelenebb részeit is, lehet padlótól mennyezetig tartó is akár. Gardróbot nem csak ruhák tárolására használhatunk, de egy okosan megtervezett és kivitelezett bútorral akár percek alatt átalakíthatjuk a nyugodtság szigeteként funkcionáló nappalinkat egy barátokkal való közös filmezés helyszínévé, a beépített szekrényben ugyanis nem ritka eset, hogy tv, hifi berendezés is helyet kap.

Ha Ön is egyedi bútort szeretne, és nagyszerű lakberendezési lehetőséget lát a beépített szekrényekben, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Elérhetőségeink

Wood General Kft.

Gyártás
Bp . 1182.  Péterhalmi út 8

Székhely :

2724 Újlengyel Petőfi Sándor út 48

Telefon: 0620-9867237

Ügyvezető Herceg Roland


www.butorgyarto.hu

 

profigaleriaepites@gmail.com

woodgeneralkft@gmail.com

Kosár

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Hol talált ránk?

Hol talált rá cégünkre, weboldalunkra?
 

dfdfdfdfCopyright © 2014 Wood Generál Kft. Minden jog fenntartva.

Wood General Kft. 0620-9867237 2724 Újlengyel Petőfi Sándor út 48